En aften med Ken Zier

ONE MAN – ONE BEACH

Et kulturmøde med vores lokale – men internationalt kendte kunstmaler

KEN ZIER

Torsdag 20. april 2023 kl. 19:00 

På dette kulturmøde skal vi gennem en afslappet passiarform blive klogere på vores lokale maritime kunstmaler, der har genopfundet evnen til ”at sætte sig ned og male et maleri i naturen – tidligere en ganske naturlig ting, som mange kunstnere nu næsten har glemt”.

Ken vil i ord og med billeder føre os gennem sit ”liv med pensel”. Sine maritime naturbilleder og søfartsbilleder, der har rakt ud over danske grænser til museer og gallerier i London, New York og flere prominente steder.

En historie om manden bag staffeliet skal der nok også blive mulighed for.

Der vil som vanligt være begrænsede billetter.

Arrangementet støttes af Syddjurs Kommunes Kulturpulje og kan derfor gennemføres til en rimelig billetpris.

Tilmelding /betaling fra 1/4 2023
Billetter kan reserveres på mail: kultur@ebeltoftkunstforening.dk – skriv navn, medlemsnummer og antal. Betaling ved indgangen. Du betaler enten kontant eller via MobilPay 2337 1945 (kasserer Povl G.S)

Kulturudvalget/Mogens K

Ken Zier maler på stranden ved Ebletoft.