Tinghusets lokaler

Hvis du skal udstille i Tinghuset, kan det være nyttigt at vide mere om lokalerne. Disse informationer finder du herunder. Er du stadig i tvivl, bedes du kontakte

tingsalene@ebeltoftkunstforening.dk for flere oplysninger om Tingsalene

galleriet@ebeltoftkunstforening.dk for flere oplysninger om Tinggalleriet

Tingsalene

Tingsalene ligger på første sal i Tinghuset og består af 2 lokaler, der tilsammen er mere end 100 m2.

Begge lokaler er lyse, højloftede rum. Til den ene side er der udsigt over byens gamle torv og det kendte lille rådhus. Til den anden side er der udsigt til Fregatten Jylland samt ud over Ebeltoft Vig med Mols Bjerge i baggrunden.

Der er i alt ca. 70 m udstillingsvæg til rådighed, og loftshøjden er over 3 meter, så der er plads til ganske store værker både på væggene og på gulvet. Der er et stort udvalg af podier til udstilling på gulvet. Belysningen er galleribelysning. Der er staffelier, white-board, flip-over, projektor, lærred, borde, stole og et klaver til rådighed.

Tinggalleriet

Tinggalleriet ligger i stueetagen i Tinghuset til højre for indgangen og omfatter et udstillingsareal på ca 75 m2 fordelt på tre sammenhængende lokaler. Se den lysrøde markering på grundplanen.
Lokalerne nyistandsat med god loftshøjde, men har bevaret den originale stemning med rundbuer, knaster, sprossede vinduer og udsigt til Torvets brosten og berømte rådhus.

Der er ca. 40 meter væg til ophængning – både små og store vægge –  og et bredt udvalg af podier til udstillinger på gulvet. Belysningen er galleribelysning. Der er staffelier, white-board, flip-over, projektor, lærred, borde og stole til rådighed.

Billederne under grundplanen er taget fra nogenlunde samme sted i hver række, så du kan se, hvordan det tager sig ud – og ændrer sig.

Rum A

Rum B

Rum C